PENTUSUUNNITELMAT 2018 - 2019

MOCHA ULTRATTU 25.1.2019 TYHJÄKSI. EMME SAANEET PIKKUISIA, VALITETTAVASTI.

Kesäkuun 2019 astutus ei onnistunut eli Mocha ei tule saamaan pentuja.

Uros on ihana ja mahtava ja tietää milloin narttu on valmis.

_______________________________________________________________________________________________________________________

KESÄN 2019 SUUNNITELMISTA ILMOITAN MYÖHEMMIN.


MOCHA (ruby)

  • sijoitustytöllemme Jadeline´s Xtra Unique Diamond (Mocha) suunnittelemme pentuja joulukuun 2018 juoksuista. Uros ilmoitetaan suunnitelman toteuduttua. Uros tulee olemaan näillä näkymin b/t -värinen.
  • Mocha on astutettu 19.12 ja 20.12. 2018 ihanaluonteisella Rikillä.
    FI34004/11 FI MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA RU MVA BRUNO BOY'S SUPER STAR, Riki täyttää helmikuussa 8 vuotta ja on kaikin puolin terve.
    Ilmoittelen lisätietoja kunhan tiineys varmistetaan ultrauksella. Mocha on ruby -värinen ja uros on b/t, joten meille syntyy tästä yhdistelmästä yksivärisiä eli b/t ja ryby -pentuja.
  • mahdollisesti tästä yhdistelmästä pentuja syntyisi helmikuun lopulla.
  • Tervetuloa kysymään lisää suunnitelmasta. Toivon, että kerrotte mahdollisimman hyvin kodistanne, asuinpaikasta, muista kotona olevista lemmikeistä, perheestänne ja miten pennun hoito olisi järjestetty luovutuksen jälkeen. Alustavat kyselyt tälle yhdistelmälle anniinanette@gmail.com

VUOSI 2018

  • Ei pentueita
VUOSI 2017 TAPAHTUMAT


Heart-pentue 4 vkoa ja 2 vrkHeart-pentue 7 vrk
Mayan ja Aatoksen pennut ovat syntyneet 30.9.2017 (2 urosta ja 2 narttua)

Saimme 4 neljä kaunista pentua. 2 tyttöä (1 bl ja 1 tri) ja 2 poikaa (1bl ja 1 tri).

EXC Helandros Polly Pocketin (Maya) (tri) urokseksi on vahvistettu C.I.B FI MVA EE MVA EE JMVA ANNCOURT ATHOS

(Aatos) (bl). Molemmat vanhemmat MRI kuvattu 0-tuloksella, sydänterveitä. Aatos 8,5 v, on tutkittu sydämen osalta 27.6.2017, ei sivuääniä. Mayalla on 1 aikaisempi pentue ja Aatoksella on useampia hyväluonteisia kauniita pentueita. Mayan astutus elokuun alussa 2017. Pentujen väritys tulee olemaan tricolour ja blenheim. Kauniita hyväluonteisia pentuja toiveissa. Kyselyt mieluummin aluksi sähköpostillani.

Maya on astutettu Aatoksella 1. ja 3. 8.2017 ja suloisia blenheim sekä tricolour pentuja toiveissa lokakuun alussa. Mayalle syntyy useampia pentuja.


Wiivin pennut ovat syntyneet 22.4.2017. Meille syntyi lauantaiaamuna 5 vauvaa: 2 BT tyttöä, 1 ruby tyttö ja 2 BT poikaa.


Glamour-pentue 12 vrk

Glamour-pentue 4 vrk


Teemme koirien EMMI-PET -ultraääniharjalla tapahtuvaa hammaskiven poistoa, joko kotonamme tai kotikäynneillä. Meiltä voi tilata myös kaikkia EMMI-CLUB tuotteita verkkokaupastamme. Olemme molemmat EMMI-PET SUOMI FINLAND virallisia edustajia ja saat meiltä koulutusta ja tietoa EMMI-tuoteperheestä. (EMMI-DENT - lapset ja aikuiset)
Tervetuloa kysymään anniinanette@gmail.com