PENTUSUUNNITELMAT
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wauhtipyörän Noble Gentleman (Jalo) ja Jadeline's Lovely Heart Lady Polly Anna (Nii-Nunnu) on astutettu 26.10.2019. Yhdistelmä on rotujärjestön hyväksymä.

Nii-Nunnu on tiineysultrattu 25.11.2019 ja siellä oli iloinen yllätys.

Nii-Nunnulla näkyi useampia pentuja ja eläinlääkäri totesi, että niitä on 4-5 tai enemmän.

Tuleva emo käy tiineysröntgenissä 17.12. niin näemme lukumäärän . Tiineysröntgenissä näkyi eläinlääkärin mukanaan 4 tasakokoista pienokaista. Synnytys on jouluviikolla ja toivottavasti kaikki menee hyvin.

Nii-Nunnu voi hyvin ja odottelee pentujaan masun kasvaessa.

Pentujen luovutus helmikuun loppupuolella, kun pennut ovat 8 viikon ikäisiä. Pentuja pääsee katsomaan sovitusti 4 viikon jälkeen syntymästä. Ennen synnytystä ei pentuja voi varata, mutta voi kertoa toiveensa ja otan huomioon kaikki pentuja haluavat - onko sopivia koteja tai sopivaa pentua. Pentujen värit tulevat olemaan tricolour- ja/tai blenheim. Huomattavasti helpottuu kotien valinnat, kun pennut ovat syntyneet,

Pentua haaveilevat voivat ottaa yhteyttä aluksi sähköpostitse ja jatkamme siitä sitten kunkin kanssa sovitulla tavalla.

Kuvassa Nii-Nunnu ja pienokaiset ja toisessa kuvassa vauvat 6 vrk ikäisinä. Nii-Nunnu voi hyvin ja pennut ovat tuplanneet syntymäpainonsa . Laitan lisää kuvia tänne myöhemmin. Pennut ovat väritykseltään kauniita ja tasakokoisia. Tervetuloa kysymään pikkuista itsellesi.

  • Liitän kaikki pennut Cavalieryhdistyksen -pentue jäseneksi ensimmäiseksi vuodeksi sekä pennut vakuutetaan Agriasssa "piilevät viat vakuutuksella".
  • Pentueen kennelnimi tulee olemaan Jadeline´s Ideal -pentue. Pentujen nimet ovat syntymäjärjestyksessä :
  • J. Ideal Pearl Polly, J. Ideal Twínkling Star, J. Ideal Lovely Bona Bea ja J. Ideal Noble Mai Tai.

Nii-Nunnun sulhaseksi saimme komean ja hyväluonteisen Wauhtipyörän Noble Gentleman (Jalon), jonka omistaa Merja Karsikko. Onnistuneilla treffeillä kävimme 26. ja 27.10.2019. Jalo on PEVISAN mukaisesti terveystarkastettu ja magneettikuvattu tuloksella 0b,ei aivokammion laajentumaa eikä erittävää korvatulehdusta. Jalon sydän on ultrattu 3-vuotiaana ja 5-vuotiaana ja todettu terveeksi. Geenistestit on puhtaat. Näyttelytulos on SERT. Jalon taustalla on pitkäikäisiä sekä upeasti menestyneitä näyttelykoiria.

Kasvattini Jadeline's Lovely Heart Lady Polly Anna (Nii-Nunnu) on hyvin kiltti ja reipas. Vapaanakin pysyy aina lähettyvillä kuuliaisesti. Nii-Nunnu on terveystarkastettu 12.10.2019 PEVISAN osalta ja todettu sydän, polvi ja silmät terveeksi. Näyttelytulos hänellä on ERI SA. Nii-Nunnu on vanhempiensa perusteella geenitestien osalta terve.

Nii-Nunnun taustalla on isänpuolelta pitkäikäinen Anncourt suku ja äidin puolelta pitkän linjan kasvattajan Helandros -taustaa. Mahdolliset pennut syntyvät joulunpyhinä 2019 ja ovat mitä parhaimmat joululahjat. Pentueeseen voi syntyä blenheim/tricolour -värisiä pentuja.

Tervetuloa kysymään lisää tästä ihanasta pentueesta aluksi sähköpostitse.


Kotikennelissämme kasvaa iloisia ja rohkeita cavaliereja. Pennut luovutetaan n. 8 viikon ikäisinä, terveystarkastettuina, sirutettuina ja useamman kerran madotettuina. Pentu saa mukaansa rekisterikirjan, pentupakkauksen, ruokaa, jota pentu on tottunut syömään ennen luovutusta, kattavat ohjeet tulevan elämän varrelle ja kasvattajan tuen. Suosittelen tutustumaan cavalieryhdistyksen sivuihin sekä siellä olevaan pentuoppaaseen.

Sähköpostimme

anniinanette@gmail.com