PENTUSUUNNITELMAT VUODELLE 2019


PIPPA(ruby) kerron lisää Pipan tilanteesta syyskuun lopussa.


Nii-Nunnu (tri) mahdollisesti astutetaan kesällä 2020


________________________________________________________________________________________________________________________

Mocha ei tiinehtynyt useammasta yrityksestä huolimatta, joten Mochaa ei enää astuteta, joten hän siirtyy

26.9.2019 haltijansa Pauliina Hakasen omistukseen jatkaen harrastekoirana. _____________________________________________________________________________________________________________________


MOCHA (JADELINE'S XTRA UNIQUE DIAMOND), ruby, 26.9.2015 (siposy) terve. Geenitestit puhtaat. Mochan emo on Magnumin Xtra Nellie (sydänterve yli 8 vuotias. Mochan isä (Onni) Muppu´s Full of Luck. Molemmat vanhemmat MRI-kuvattu: (Nellie CM2,SM0 ja Onni CM2,SM1) sekä geenitestattu.

Mocha on astutettu 19.12. ja 20.12.2018 , upealla black/tan uroksella FI MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA RU MVA BRUNO BOY'S SUPER STAR. Uroksella on useampia pentueita ja kutsumanimeltään hän on Riki. Riki on MRI kuvattu 0 mm (A) ja kaikin puolin terve (siposy,) geenitestattu ja tuloksena clear. Riki on luonnetestattu tuloksella LTE 156.Löydät taustatietoja lisää, kun painat sinisellä olevia linkkejä (Koiranet).

Molemmat osapuolet ovat iloisia ja rodunomaisia. Mocha on kunnostautunut rallytokossa ja hän on saavuttanut upeasti RTK2 tuloksen sijoitusemäntänsä kanssa. Pennuista voi odottaa iloisia koiria harrastuksiin ja lemmikeiksi.

Mikäli Mocha on tiinehtynyt, niin hän tulee ultrauksen (viikolla 4) jälkeen kasvattajan luokse odottamaan loppuajan pienokaisiaan. Yhdistelmä on rotujärjestön hyväksymä ja näkyy yhdistyksen A-listalla.

Mikäli kiinnostuit pennuistamme, niin annan mielelläni lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä ja tervetuloa kysymään.

Kotikennelissämme kasvaa iloisia ja rohkeita cavaliereja. Pennut luovutetaan n. 8 viikon ikäisinä, terveystarkastettuina, sirutettuina ja useamman kerran madotettuina. Pentu saa mukaansa rekisterikirjan, pentupakkauksen, ruokaa, jota pentu on tottunut syömään ennen luovutusta, kattavat ohjeet tulevan elämän varrelle ja kasvattajan tuen. Suosittelen tutustumaan cavalieryhdistyksen sivuihin sekä siellä olevaan pentuoppaaseen.

Sähköpostimme

anniinanette@gmail.com