PENTUSUUNNITELMAT

Wauhtipyörän Noble Gentleman (Jalo) ja Jadeline's Lovely Heart Lady Polly Anna (Nii-Nunnu) on astutettu 26.10.2019. Yhdistelmä on rotujärjestön hyväksymä.

Nii-Nunnun sulhaseksi saimme komean ja hyväluonteisen Wauhtipyörän Noble Gentleman (Jalon), jonka omistaa Merja Karsikko. Onnistuneilla treffeillä kävimme 26. ja 27.10.2019. Jalo on PEVISAN mukaisesti terveystarkastettu ja magneettikuvattu tuloksella 0b,ei aivokammion laajentumaa eikä erittävää korvatulehdusta. Jalon sydän on ultrattu 3-vuotiaana ja 5-vuotiaana ja todettu terveeksi. Geenistestit on puhtaat. Näyttelytulos on SERT. Jalon taustalla on pitkäikäisiä sekä upeasti menestyneitä näyttelykoiria.

Kasvattini Jadeline's Lovely Heart Lady Polly Anna (Nii-Nunnu) on hyvin kiltti ja reipas. Vapaanakin pysyy aina lähettyvillä kuuliaisesti. Nii-Nunnu on terveystarkastettu 12.10.2019 PEVISAN osalta ja todettu sydän, polvi ja silmät terveeksi. Näyttelytulos hänellä on ERI SA. Nii-Nunnu on vanhempiensa perusteella geenitestien osalta terve.

Nii-Nunnun taustalla on isänpuolelta pitkäikäinen Anncourt suku ja äidin puolelta pitkän linjan kasvattajan Helandros -taustaa. Mahdolliset pennut syntyvät joulunpyhinä 2019 ja ovat mitä parhaimmat joululahjat. Pentueeseen voi syntyä blenheim/tricolour -värisiä pentuja.

Tervetuloa kysymään lisää tästä ihanasta pentueesta aluksi sähköpostitse.


Kotikennelissämme kasvaa iloisia ja rohkeita cavaliereja. Pennut luovutetaan n. 8 viikon ikäisinä, terveystarkastettuina, sirutettuina ja useamman kerran madotettuina. Pentu saa mukaansa rekisterikirjan, pentupakkauksen, ruokaa, jota pentu on tottunut syömään ennen luovutusta, kattavat ohjeet tulevan elämän varrelle ja kasvattajan tuen. Suosittelen tutustumaan cavalieryhdistyksen sivuihin sekä siellä olevaan pentuoppaaseen.

Sähköpostimme

anniinanette@gmail.com